“Lys og kærlighed”

  • Elsk dig selv og du kan fuldt ud elske din næste

  • Lyt til dit hjerte, det leder din vej

  • Hvordan.. kig under soulfullness

Kontakt

Sasja Ravndal

Denne side beskriver lidt om hvem er jeg og hvad er mine mål i livet

Tak fordi du ser med og er interesseret i, hvad livet har bragt mig og hvad fremtidens visioner er

Af hjertet tak fordi du kigger med

Læs længere nede ↓↓↓

Hej mit navn er Sasja Ravndal

Jeg har fra ca. 3-4 års alderen vokset op med, at høre guider/åndeverden omkring mig og mærke dem. Jeg har altid kunnet mærke energier og kunnet forene mig med alle former for energi. Dvs. mærke og være en del af den energi, genstand eller menneske.

En nat fik jeg et meget stærkt klarsyn og advarsel fra Maria min guide, om at jeg ville miste min bror. Og havde siden da meget besøgende fra sjæle verden.

Åndeverden var en stor del af min opvækst uden jeg rigtigt tænkte over det, for mig var det jo bare “normalen”.Jeg har altid kunnet mærke energier og kunnet forene mig med alle former for energi. Dvs. mærke og være en del af den energi, tidslomme, genstand eller menneske.

Da jeg blev sytten år, begyndte det spirituelle rigtigt at kalde på mig, jeg fik min mor med til et kursus hos en madam, der havde en afdød med sig som guide og  jeg var en af de eneste der kunne se ham og se energien i rummet som et edderkoppespind over vores hoveder. Fantastisk tænkte jeg, dette er bare lige mig og så var jeg på flere kurser ved bla. Marion D. Jeans – Graham Bishop – i spiritist kirken i KBH og Uddannelse hos Billy Cook som clairvoyant medium og healer. Jeg har deltaget i spirituel cirkel i flere år i Aalborg inden jeg startede ud med egne cirkler.  I hele denne proces begyndte jeg at meditere meget mere og begyndte så at få ned hvad jeg skulle lave af pensum, for de første kursister i 2008 og siden da har jeg kanaliseret alt den information ned jeg har skulle bruge fra lyset.

Uddannelser og arbejde

 Er uddannet og har arbejdet 7 år som Detail slagter med speciale i delikatessen

Har arbejdet 3 år som over tjener og 2 år som kold kok på krydstogt skib

 Uddannet på UCN som Soc. Pædagog med speciale i omsorgssvigtede børn og børn med ADHD, DAMP og Autister. Endvidere havde jeg musik som liniefag og har forsket i musikken som værende en hjælpende hånd til resiliens.

Har arbejdet i 4 år som soc pædagog i en boform med fysisk og psykisk handicappet, samt to år i en børnehave.

Uddannet hos Billy Cook som Clairvoyant, medium og healer og har arbejdet med dette i 9 år

 Jeg vil aldrig blive træt af at arbejde med mennesker og udvikle min spirituelle verden, da den bare omslutter mig som menneske.

Jeg elsker også at høre om andres historier og gamle fortællinger og det beste af det hele er jo, at få lov til at hjælpe andre med at forstå, samt lære at åbne op for universet, via kanaliseringer, hjerte kerne healing workshops, klarsyn, soulfullness aftner, undervisning i krop sind og ånd.

Målet/visionen med mit liv er, at være lys. Løfte klodens vibrations niveau og sprede så meget kærlighed ud til så mange mennesker som muligt, så de kan finde deres sande potentiale i sig selv og blive lykkelig både inden i og uden på. Da jeg tror på at vi alle kan arbejde sammen som enhed, hjælpe hinanden, elske hinanden, give hinanden håb og mod, så vi kan bryde de gamle vaner og leve sammen i fred

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

ALLE SAMMEN i ONENESS

Vi er ALLE i samme båd

Tusind tak fordi du kiggede med

Lys – kærlighed og klarhed fra Sasja Ravndal

Hej Sasja, vil lige fortælle, at Ida har nu for første gang i 5 år sovet igennem uden at vågne. Desuden er hun glad og super godt tilpas. Tusind tak for hjælpen – Søs.
Søs