“Par terapi til jer der ønsker at opnå enhed”

  • Par terapi Hos Mig – Kr. 700,- Pr. Time

  • Samtale terapi – Kr. 600,- pr. time.

  • Terapi Pr. Mail – Kr. 600,- 2 stk Mail.

Kontakt

 Par terapi

Er i nået dertil hvor i føler jer magtesløse og ikke ved hvordan i skal redde jeres forhold. Så er der stadig hjælp at hente, hvis i virkelig ønsker at finde en løsning.

I kan booke mig på 53543922 eller på kontakt@sasjaravndal.dk

[/fusion_builder_container padding_right="30px" padding_left="30px" padding_right="30px" padding_left="30px" ]

En par terapi session hos mig, foregår på den måde at i begge bliver set og hørt. Det er vigtigt for begge parter at i føler jer anderkendt og hørt i en terapi session og derfor hører jeg jer begge to den første dag og næste gang, hører jeg jer en for en. Hvordan det er gået og hvad der virkelig ligger til grund for problemerne, hvad føler du og hvor vil du gerne hen med dette forhold. Derefter tager jeg jer samlet ind og fortæller hvad jeg ser i jeres forhold og hvad det er i skal arbejde videre på til næste gang.

I bestemmer selv farten og det er op til jer om i vil komme en gang eller om i har lyst til at gå i længere tid, for at få støtte i dagligdagen til at komme videre med hinanden.

Husk altid på, du kan ændre din fremtid ved at gøre forandringer i din nutid.

Hej Sasja, vil lige fortælle, at Ida har nu for første gang i 5 år sovet igennem uden at vågne. Desuden er hun glad og super godt tilpas. Tusind tak for hjælpen – Søs.
Søs
Det er som om du forstår os begge og kan se tingene fra begge sider. Vi er dig dybt taknemmelig for den hjælp og støtte du har givet os. Det har redet vores parforhold. Tak Sasja

Louise og Per

Louise og Per