“Dine kære har ikke forladt dig”

  • Kontakt til afdød – Gratis

    I følge med anden behandling
  • Åndelig kontakt – Kr. 750,- pr.½ time.

  • Kontakt til dine guider/hjælpere – Kr. 1500,- for klarsyn og forklaring

Kontakt

Efterlivet

Åndelig kontakt – Efterlivet – Afdød

Kontakt til åndeverden er gratis, i følge med terapi omkring den afdøde.

Åndelig kontakt er en seance på ca. 1/2 time, hvor vi tillader åndeverdenen at komme os nærmere.

Jeg, Sasja Ravndal er Uddannet Psysisk Medium og har haft afdøde ved min side, siden jeg var ca. 4 år gammel. Denne gave fra gud ser jeg som et tegn på at jeg skal videre give beskeder fra vore kære. En så fantastisk gave kan jeg ikke tage penge for, da gerningen er uselvisk både fra dig og den afdøde. En sådan seance hjælper både dig og den afdøde med at komme videre på jeres rejse.

Har du mistet en du har kær, til efterlivet og har brug for at sige farvel eller stille spørgsmål til vedkommende. Så kan vi igennem en seance, møde vedkommende og han/hun/de vil fortælle til dig igennem mig.

Dette er ganske smukt og giver ro til både dig og dine kære. Du kan får en cd/lyd fil af seancen (Lyd fil 75,- Cd 150,-).

Jeg har ikke mange ledige tider, så det er vigtigt at blive skrevet op.

Kontakt mig pr. mail sl@clairvoyantmedie.dk eller indtal en besked på min tlf. Bedst af alt skriv en sms. 53543922.

Jeg kan forklare hvorfor og hvordan tingene hænger sammen omkring ånden, sjælen og kroppen.
Jeg kan beskrive og tale med afdøde og give specifikke minder og beskeder.

mysticism-666965_1280

Afdød eller Spøgelse

Hvad er forskellen og hvad betyder det at vide noget om disse emner.
Vi elsker alle at høre historier omkring gamle sagn, der fortæller om Ånder, spøgelser, eller skikkelser der går igen.

Vi ryster af skræk når vi går ud en sen aften alene, efter vi har set et godt gys i tv. Da de fleste mennesker er bange for at de afdøde pludselig skulle vende tilbage fra graven og stå foran dem som en grøntsag.

I stedet for at frygte åndeverden så burde vi snakke frit og åbent omkring den, da der absolut intet er at frygte. Åndeverden kan ikke skade dig og dette er ikke deres intention. Hvis du er en meget ustabil person, der ser mørke over alt, så vil det du ser være farvet af din fantasi og selvom det er en kær farmor der kommer til dig, vil du mærke det som en farlig person.
Når en afdød kommer til dig for at se om du har det godt eller, for at hjælpe dig med et spørgsmål du har i dit liv. Så vil du først og fremmest mærke deres dødsårsag og dette kan føles som kvælning, kniv i hjertet, hovedet eller andet.
I virkeligheden er det bare en afdød der har hængt sig, eller er blevet kvalt på en eller anden måde. Kniv stikket kan være en hjerne blødning eller et hjertestop.
Grunden til du får det så mærkeligt i din krop, “Prøv at forstil dig hvordan kroppen reagere på det, at sjælen giver slip på kroppen”. Så bare slap af når du mærke en pludselig ændring af din fysiske eller psykiske tilstand.

Så hvis du mærker den afdøde, så lad følelsen gå ud igen og lad hjertet tage over og vise dig kærlighed fra dine kære.

forest-764924_1920

Når du ser en afdød

Åndeverden er meget mere simpel end du tror og viser sig kun meget sjældent, det kræver rigtigt meget energi at vise sig for dig og de gør det som regel kun når du er meget afslappet. Dvs. når du er i stadiet lige før du skal sove eller i en meget afslappet tilstand på sofaen. Her er din energi så fin at de kan nå dig. Når en afdød eller guide viser sig for dig, er det meget forskelligt hvad du ser, det kan være en sort/grå skygge lignende person eller en masse stjerner der former en person. Åndeverden kan også vise sig som en røg sky, grøn energi eller en hutteklædt person. Frygt dem ikke de er her for at hjælpe dig, eller for at sige tillykke med dagen 🙂
En afdød eller et spøgelse
Et spøgelse er en energi form der viser sig gentagende gange det samme sted og den samme tur hver gang, en afdød er et levende individ uden fast dødelig form.

Hvad gør sjælen

Åndeverden vil gerne give deres personlighed til kende ved at give dig deres meninger, holdninger, minder, følelser, dufte, ting, navne, byer, deres hjem, årsag til død.

Alle disse kan forekomme, men det sker sjældent at alle elementer er tilstede i én seance.

Når jeg er i kontakt med åndeverden kommer der ikke kun fornyligt afdøde men også sjæle fra gammel tid. Husker du slet ikke persomnen der kommer igennem så går vi hurtigt videre til en anden du genkender da energiens opretholdelse er utrolig vigtig for at kontakten bevares.

Om Åndeverden

Ud fra mine egne oplevelser, kan jeg fortælle at åndeverdenen kontakter os når vi har behov for dem.
Måske er du igennem en tid hvor du eller din familie har behov for et lille skub i hverdagen, er ked af det eller hvis der er en begivenhed på trapperne så som fødselsdage, konfirmationer, jul, skilsmisse, fødsel og evt. et nyt arbejde. da kommer dine kære gerne og vil hjælpe, støtte og anderkende dig.

Hej Sasja, vil lige fortælle, at Ida har nu for første gang i 5 år sovet igennem uden at vågne. Desuden er hun glad og super godt tilpas. Tusind tak for hjælpen – Søs.
Søs