Kurser – Workshops – Uddannelser – Foredrag

“Se ud over den horisont du ser og mærker lige nu. Gør dig klar til transformation”

Sjælelysets – Kurser – workshops – uddannelser

Kurserne her er for dig der vil være god mod dig selv.

– Få balance i dig selv og din hverdag – Skab Ro i dit indre og giv den videre til dine nære – Giv dig selv en gave – Udvikle dig selv, fordyb dig og forstå dig.

Workshops

Kontakt og Tilmeld

Uddannelses Forløb

Kontakt og Tilmeld

Uddannelser – Workshops – Cirkel

Sjælelysets kurser, workshops og udviklings cirkler vil være i Ulsted og i Aalborg.

Meditation er en stor del af uddannelse til Clairvoyance Medium og Healer

Du er lyset i dit hjerte og du er smerten du påfører dig selv

Inspiration og håb om at alting nok skal gå, er nogle af vore livskilder til at fortsætte i livet.

Nu er tiden inde til at forstå, at lykken kommer indefra og ikke fra den ydre verden vi bevæger os i. Vi skal til at være nærværende og forstå hvad det er krop og sjæl prøver at trænge igennem til os af budskaber og energi til selve kernen i livet.

Lykke og kærlighed eller kærlighed og lykke, da kærlighed til dig selv, dine inderste ønsker og behov for at være dig i livet. Er alt afgørende i det at kunne være dig, din sjæl i det nu du bevæger dig i og agere i <3

© Sasja Ravndal

Jeg har mediteret i 18 år og har aldrig set andet end farver. På dit mini kursus i dag så jeg for aller første gang. Tusind tak..
Jens
Vi taler tit om hvor meget uddannelsen ude hos dig, har forandret hele vores liv. Det var ikke sikkert vi kunne se det med det samme, men wow det er så klart for os begge to nu. Vi er begge blevet helt nye mennesker..
Sara & Anni, Elever
Du kan bare noget ingen andre kan.. Mads
Mads
Når vi deltager på dine kurser, har vi ingen anelse om hvad det er vi får når vi er der. Det er nærmest først efter afslutningen at vi sådan virkelig kan se og mærke, de store forandringer der er sket. Vi føler du er en slags mor selvom du er yngre end os. For du passer på os og følger os hele vejen, det er jo også en del af hvorfor vi bliver ved med at komme hos dig. Tak Sasja
Tine
Hej Sasja
Det er virkelig nogle skønne aftener ude hos dig, og jeg får virkelig meget ud af det kæmpe knus
Poul Martin, Cirkel