“Livet giver dig muligheden for at leve – Lev det”

Af Hjertet – Velkommen til SjæleLyset

ENERGI ARBEJDE – JOBSØGENDE?

Info om energi, din aura, karma og det at få tingene til at ske.

Hvad passer til dig og vil gøre dig glad og tilfreds.

CLAIRVOYANCE UDDANNELSE

Info om skolen/ uddannelsen, samt tilmelding til næste hold start

Vær med på en skøn weekend/onsdag workshop med skøn læring 

HEALER UDDANNELSE

Info om skolen/ uddannelsen, samt tilmelding til næste hold start

Eller vær med på en weekend/onsdag med skøn læring 

Sasja Ravndal kendt som vinderen af DR1`s kunst Program

“Kunsten at blive snydt”

Er født med evnerne til at se,

høre og sanse alt som er og bevæger sig

i de universelle rum, vi bevæger os i 

Dette er mit (Sasja Ravndals) lille hus på nettet

Jeg kan tilbyde dig workshops, kurser og uddannelser inden for moder jord, universets forskellige planeter, samt krop, psyke, sjæl og energi. 

(En af udd. er Terapeutisk Clairvoyant, Healer og Medium uddannelse. Vi har udviklet skolen,  hvor vi vil elske at byde dig velkommen til mange af kurserne og uddannelserne.)

Derudover tilbyder jeg regression, terapi, clairvoyance, klang massage, åndelig kontakt, krystal healing & mange andre former for healing.

De fleste af vores sessioner, kurser, workshops og uddannelser, foregår i mine skønne skole lokaler i Kildens lys (Sjælelyset) i Aalborg og har her en mini butik med smykker, ædelsten og krystaller. Dette er et skønt sted, hvor jeg/vi har opbygget lys og kærligheds energi. Det er et sted hvor jeg altid føler mig godt tilpas og alle der kommer her sige det samme, “Jeg får ro indeni når jeg er her“. Det er her jeg i samarbejde med mit TEAM af undervisere og guider, lærer andre at mærke sig selv, deres indre lys og laver Clairvoyance, Åndelige kontakt, meditation, mindfulness, soulfulness og healing

Var det muligt er det her, jeg ville byde dig inden for og skænke en kop kaffe, the eller vand, så du kan nyde siderne og se hvad det er vi udbyder. Men måske har du allerede selv skænket dig noget, ellers er det måske nu du skulle gøre det? 😉Kig dig lidt omkring på siderne her, bliv inspireret & kontakt mig så, når du er klar til det.Tlf: 53543922Mail: sl@clairvoyantmedie.dk

<3 TILBUD <3 Spar 8000,- på 3,5 års uddannelse

Kosmisk & Planetarisk Uddannelse 3,5 år

Clairvoyant, Medium & Healer

Clairvoyant, Shaman, Kosmisk & planetarisk, Lys arbejder

Sasja Ravndal
Sasja Ravndal
Jeg er gået fra at være i et sort hul til at opleve noget så fantastisk og så vildt på så kort tid. Ja.. Tak fordi du tog mig med på denne rejse.
Sara
Hjertelig tak for at du skrev tilbage så hurtigt.
Jeg er så taknemmelig for at du hjalp mig videre
🙂
Annette
Jeg har aldrig hørt nogle meditationer der er så gode som dem du laver live.. Der er noget særligt i din stemme, der gør man bare slapper af og stoler på dig.
Anne
Det har givet mig en tro på at jeg ér og altid har været clairvoyant. Jeg stoler på mig selv og mine følelser og fornemmelser. Min spirituelle udvikling. At jeg har fået støtte fra Sasja hele vejen. Jeg vil gerne føle mig mere sikker som platformmedie. Fysisk medieskab er også ret spændende. Det vil også være fint at gøre i og vide mere om healing. Helt klart ☺ Jeg er også blevet mere positiv. Jeg bruger meget at mærke indad og centrere mig selv via dybe vejrtrækninger, mens jeg har lukkede øjne. Det kan man vel godt kalde meditation. Det gør jeg. Gennem uddannelsen har jeg været gennem en ret omfattende personlig udvikling. I hverdagen og generelt følger jeg min guidning fra åndeverdenen. Jeg har erfaret at jeg er god til at møde folk og give clairvoyance på deres nuværende situation med reference til fortiden og med blik for fremtidsmuligheder. Prøvekunderne oplevede en klar forløsning af en session med mig. Jeg er også god til afdødekontakt, især når jeg får en ting at mærke ind i fra afdøde, og jeg er ligeledes dygtig til at give beskeder fra afdøde, som rammer ind i det kunden går og arbejder med i sig selv. Ligesom jeg også bruger clairvoyance og afdøde kontakt i en kombination. Jeg er i det hele taget klart bedst til at mærke ind på følelser, relationer og livssituationer.
Kirstine
Jeg er blevet mere sikker på mine følelser, på mit indre jeg, på hvordan jeg svarer andre folk og hvordan jeg opfører mig, hvordan jeg tænker, ændre det negative til at se det positive i verden, i andre folk, til at forstå mig selv. At mærke ”strømmen” og springe ud af gruppen. Jeg tør at være anderledes og sige min mening, føler mig ikke forkert og at jeg endelig har fundet noget jeg kan og dur til. Jeg har fundet min plads i livet, det jeg gerne vil ☺ Kage? At vi har fået et fællesskab, at man pludselig lærer at der er andre mennesker som mig, som mærker, hører, ser, føler, lugter, smager at jeg ikke er den eneste i verden som har følt mig ved siden af, at jeg pludselig følte mig på den rette hylde. At du/de andre har fået mig til at følet okay, at jeg ikke er ved siden af☺ Jeg vil SÅ gerne lærer noget mere om charkrane, mere om farver/ting i forhold til at kunne analysere det jeg føler, ser og hører. Jeg vil også rigtig gerne lærer noget mere om tranche, lærer at kunne håndtere når ”nogen låner” min krop. Lidt mere om hvordan man fx står og guider en meditation. Det er jeg, jeg kan mærke og se dem ligeså snart jeg åbner op for dem og lader dem komme tæt på. Jeg er begyndt at se og mærke når jeg går ud i byen. Øhhm jeg har haft rigtigt svært ved at gøre det, men efter mor har sendt Kenneth væk kan jeg mærke energien har ændret sig derhjemme og at jeg bedre kan slappe af og ikke bliver så nemt sur/irriteret. Kan mærke at hvis jeg meditere har jeg det nemmere ved at håndtere min hverdag, nemmere ved at kunne ”slappe af” i andres selskab. Ja rigtig meget og hele tiden, jeg kan mærke at jeg sætter et skjold op når jeg går hjemmefra eller er sammen med meget negative mennesker eller ”når jeg ved” at Jesper har haft en dårlig dag, sætter jeg masser af lys i hovedet på ham, når han kommer ind og sætter skjold op for Isabella og jeg. Jeg bruger at meditere(i lyset og guider)meget, når jeg skal noget eller har brug for hjælp til noget. Er begyndt at takke for den mad jeg spiser og takker for mine gaver. Jeg elsker alt ved det her lyseverden. Jeg synes at trance medium er noget jeg vil kunne udvikle mere og blive ”god” til. Jeg synes også at jeg er ”god” til afdøde kontakt, er god til at mærke ked af det hed når jeg linker ind på en afdød eller anden person. Jeg syntes at det er fedt at kunne ”fysiske medium”. Jeg vil rigtig gerne kunne undervise andre i det her at kunne hjælpe andre mennesker som jeg selv er. Jeg er taknemmelig for t du har hjulpet mig med at finde lyset, få mig til t mærke mig elsket, at føle mig elsket. Jeg er taknemmelig for at du har taget mig under dine vinger. Hjulpet mig igennem sløret og vidst mig vejen fremad. Nu vil jeg selv udforske denne spændende verden og finde mig til rette. Tusind tak 🙂
Sara Fjordbak Knudsen
En spændende rejse i selvudvikling og en åbning til den åndelige verden. Har lært at meditere og derigennem åbnet op til afdødekontakt og beskeder fra åndeverdenen. Mødet med andre spirituelle mennesker, hvor alt indenfor den spirituelle verden er tilladt og alle spørgsmål bliver taget op og hvis muligt besvaret. Der er stadig mange ubesvarede spørgsmål, og det vil der nok være i årene fremover. Jeg har stadig ikke helt forstået det med farverne eksempelvis. I den grad ja! Har fået så mange beskeder både til mig selv, men også andre mennesker generelt, og jeg har lært utrolig meget om mig selv og lært at se tegn fra åndeverdenen. Ja stort set dagligt. Er blevet helt ”afhængig” af det. En god måde at koble af på og få ro på. Men har dog ofte svært ved at komme tilbage til den virkelige verden. Ja absolut – Ser andre mennesker i et andet lys og søger meget mennesker, der taler ”mit sprog”. Jeg er god til at tage kontakt direkte til en afdød, når jeg får navn, dødsår og relation til vedkommende jeg har inde. Jeg kan også lave clairvoyancer for folk og ”hjælpe” dem på vej.
Rikke