Klang Massage “Løft din krop i vibration”

  • Klang Massage Kr. 700,-

  • Klang Massage og valgfri Healing 1,5 time – Kr. 1000,-

Kontakt

 Klang massage

Klang massage er en æld gammel lægeteknik og tradition fra Peru, Indien og Nepal. Med Klang Massage bruges Skåle der kaldes healer bowl og ikke synge skål, som også findes. Healer skålen er håndlavet af munke i meditation og velsignelse. De bruger omtrent 2 dage pr. skål og døber skålene flere gange inden brug. Skålen er lavet ud fra mindst 7 forskellige slags metaller og er i mange forskellige størrelser.

Når du får en Klang Massage med skålene, vil dens vibration, gå ind i kroppen på celleplan og skabe balance hvor der kan være ubalance i kroppen. Klang Massage bruges til afstresning, tinitus, sygdom, ondt i hovedet/kronisk hovedpine, smerter i kroppen osv.

  Læs længere nede ↓↓↓

Klang Massage & Healing

Klang Massage Lyd Healing er en effektiv og gennemprøvet metode. Her bruges vibrations lyde til hjælp med at reducere stress, ændre bevidsthed og skabe en dyb følelse af fred, velvære og en bedre sundhed. Lyd viser sig også at være en vigtig del af helingsprocessen for evt. gigt, stress og kræftpatienter i kemoterapi og de bivirkninger der er ved dette. Skålene virker især smertelindrende.

I vores vågne tilstand, har vi den normale hjernebølger, der består af beta sekvensen. Lyd skåle og lydværktøjer, medvirker at hjernen kan komme ind i dybere Alpha og Theta bølger. Dette er frekvenser, der giver dybe meditative og fredelige tilstande, klarhed i sindet og øger stærkt din intuition. Den moderne videnskab kan nu måle og dermed bekræfte, at lyd som praksis er lige med et middel til at fremme healing.  Således er lyd også en type medicin, der skaber et helligt rum, hvor folk kan helbredes fra gigt, stress lidelser, smerter, samt depression, og give ro i den følelsesmæssige rutschebane og meget meget mere.

Jeg tror på integrerede sundhedsydelser, at kombinere videnskab og vibrationelle healing initieret af lyd. Mine sessioner med klang healing inkluderer polaritets terapi, visualiseringer og livs coaching/terapi. Denne kombination skaber en ægte krop, sind, ånds forbindelse. Hvilket er afgørende for en naturlige healing.

Hvordan virker klang massage healing?

Gamle instrumenter, herunder tibetanske syngeskåle er ‘banket og sunget “i bestemte rytmiske mønstre for at skabe vibrations lyd af harmoni på hyppigheden af” AUM “eller” OM “. Denne lyd frekvens er kendt som Perfektion. Sekvenserne af det sympatiske nervesystem, som synkronisere dine hjerne bølger til vibrationerne af skålene. De harmoniske svingninger engagere en afslappende refleks og sænker hjerne og puls, samt forstyrre din smerte refleks og skaber en dyb følelse af velvære og indre ro. Nogle gange arbejder vi også med gonger, stemme toning, farver og visualiseringer. Dette kan integreres i din session til at flytte energi og åbne mere op for universets glæder. I hvert tilfælde, refererer Sasja kraftigt til klienterne, hun bruger sin indre visdom, klarsyn og musik pædagogiske viden til at hjælpe i helingsprocessen.

Hvad er fordelene ved lyd healing?

Blandt de mange fordele er klangskålene med til at lindre smerte. Skålene er med til at lindre stress-relaterede tilstande og evnen til at ændre din bevidstheds tilstand. Skålene er fantastiske i forhold til den helbredende virkning de har på kemoterapi, de reducerer smerter og ubehag af fibermy allergi, gigt, kronisk træthedssyndrom og depression. Efter få sessioner oplever klienter forbedret hukommelse, klarhed, vitalitet og evne til at handle. Mange rapportere ud af kroppen oplevelser, samt en dyb følelse af ro, at sove tungt og roligt og at de mærker virkningerne af behandlingen i flere dage.

Hvad er en session hos mig?

Klang Massage Sessionen varer en time og foregår fuldt påklædt på en måtte på gulvet eller på briks. Skåle placeres og spilles på hele din krop, hoved og på dine charkras (energi centre). Du bliver bedt om at bære behageligt tøj uden knapper, lynlåse eller smykker. Efter sessionen du får tilbudt en forfriskende drink, før du går hjem.

Hvad er en session på afstand?

For dig, der bor uden for mit område, bruger vi telefonen med hovedtelefoner for effektive lyd healing sessioner, der omfatter visualisering. Du kan også bestille en lyd fil lavet specielt til dig. Ud fra dine frekvenser.

Hvor mange sessioner har jeg brug for?

Jeg anbefaler som minimum 4 ugentlige sammenhængende Klang Massage sessioner efterfulgt af 2 sessioner fordelt med 2 ugers mellemrum. Det tager mindst 4 uger at ændre en vane eller danne en ny. De første par sessioner producerer ofte energisk og fysisk udledning, samt gør at du frigiver blokkader, stressfaktorer og toksiner. Skålene giver os også mulighed for at udvikle et tillidsfuldt forhold, så du bedre kan slappe af og modtage det maksimale udbytte af klang sessionen. De næste sessioner er dedikeret til at styrke og skabe tranformation af dig gennem lyden af skålene, de skaber en stærk strukturering af dine celler og tilpasser dit focus på dit særlige område af behov. Der vil også være fokuseret dialog eller visualiseringer, der gør det muligt for dig at komme i kontakt med områder af din udfordring eller positive hensigter, mens du er i en “hypnotisk tilstand«. Dette skaber en stærk sind og krop forbindelse og forbedrer evnen til at helbrede. Efter de indledende sessioner evaluere vi dine fremskridt og yderligere behov. For at opretholde denne healing og ændring af dit liv. De fleste mennesker får stor gavn af en lyd fil efter besøg op til flere gange om året.

Kan jeg få gavn af en session?

Ja, rigtigt meget. Folk har brugt det tibetanske Skåle i århundreder til at ændre deres bevidsthed og opnå dybere meditative tilstande. Mange klienter forkæler også sig selv med en session, for at få klarhed om et bestemt emne, eller gennemleve /opleve den   fantastiske forbundethed med universet.

Skal jeg gøre noget mellem disse sessioner?

Drik vand, være opmærksom på ting du gerne vil skrive, der kan opstå når du har fået en session eller lytter til lyd file af disse skåle eller spiller på din egen skål, hvis du har en. Andre anbefalinger udbydes på et individuelt grundlag.

Hvad er prisen for en session?

Det afhænger af antallet af Klang Massage sessioner, du har. Ring venligst for mere information.

Dagen efter jeg var her første gang til Klang healing og Kerne healing, vågnede jeg op og alt smerte og uro i mine ben var væk. Du har gjort noget jeg ikke kan forklare, men det er væk og jeg kan sove om natten. Tak
Liz
Jeg kunne mærke med det samme, da jeg gik hen imod dig at du har en meget strålende og ren energi. Du healer bare du står og snakker med mig, tak for at jeg må mærke lyset gennem dig.
Niels
Klang Massage
Klang Massage