Kan vi se igennem jer
af Sasja Ravndal d. 02/December 2013.

Det jeg møder ude i livet og i samspillet med andre mennesker er tit og ofte frygten for det ukendte og hvad det egentligt er for noget at være et psykisk og fysisk medium.
Når jeg fortæller nogen omkring hvad der er jeg laver, virker de først interesseret, men derefter bliver de anderledes og undgår kontakt. Hvad er det de er så bange for?
Lys guider “som kan være” ex. Præster, Clairvoyante og Medier, er bare ganske normale mennesker, med et ekstra stort hjerte til at hjælpe folket.
Vi stiller ikke ind på jer, for vi er bare tilstede, vi kigger kun ind i jer, når i spørger og hjertet åbnes over for energien. I er jo ligesom “batteriet” til at holde energien åben. Hvis dit hjerte ikke er åbent, så kommer der ikke noget dybt frem 🙂
Der er ikke noget at frygte da det vi kan, ligger til os som menneske. Alle kan åbne op for denne side i os og det er meningen at alle en dag skal være det. Indtil da vil der være sorg, sygdom, kriser, ondskab, krig og egoisme tilstede.
Først når vi slipper “Normen”, jeg vil sige den politisk opstillet norm/janteloven, først da vil vi indse hvad det er at leve, hvad det er at virkelig at elske og hvordan livet kan være legende let, i stedet for alt det besvær.
Når vi bevæger os væk fra vores hoved og den “normale” måde at tænke på, og bevæger os ned i vores hjerte, bliver vi gennemsigtig og lever ud fra lyset og den fantastiske glæde det medfører. Du bliver ude af stand til at lyve og være uærlig, så der er intet du behøver at frygte..
1. skridt = 10 min. Meditation hver dag, inden du bevæger dig ud af døren og din bevidsthed vil ændre sig radikalt.