En ny begyndelse
af Sasja Ravndal d. 01/Januar 2014.

I går skød vi et nyt år ind med fyrverkeri og kærlige blikke, vi åbnede vore hjerter for hinanden og lod energien af aften ramme os dybt inden i. Hvorfor tror du at det rammer så dybt? Mit bud er at det er noget æld gammelt der sidder dybt gemt inden i os, vores sjæl kommer til overfladen og giver udtryk for hvad den virkelig ønsker i det nye år, dette er en dag hvor jantelov og regeringer ikke kan holde en nede og væk fra at ønske sjælens største behov for at overleve og nå frem i os.
Hvad ønskede du, ønskede du at holde sammen på familien, at stoppe med at ryge, drikke, at få et andet job, at dine børn vil være trygge, at du ville møde kærligheden, at du ville blive mere lykkelig, få et bedre overblik, tabe dig, spise sundere. Ja for mig så lyder dette som et kærligt kys fra din sjæl, om der er noget du har behov for, som du lige nu ikke fylder dit liv helt så meget med som du burde.
Hvordan kommer du så i gang med dit nytårs fortsæt
1. skridt = Se på hvad du ønskede dig og planlæg i dit hoved eller på papir hvordan.
2. skridt = 10 min. Meditation hver dag, inden du bevæger dig ud af døren og din bevidsthed vil ændre sig radikalt.

Når du går ind til en ny dag, eller en ny situation, så er det helt op til dig hvordan denne dag vil formes og se ud. Ta en beslutning om hvad du vil være inden du går ind i rummet, ud af sengen eller ud i bilen. Hvad er du kærlighed, en guide, en lærer, en glad person, en person med humor. Du gør det tit, men måske ikke så bevidst som det burde være. Når du begynder med meditationens kunst, så vil din bevidsthed øges og du vil se med helt andre øjne 🙂
Godt Nytår Alle Sammen..