Det at lytte
af Sasja Ravndal d. 04/Marts 2014.

I denne tid går det mere og mere op for mig hvor meget mange mennesker føler sig presset, både på arbejdsmarkedet, men også af partneren derhjemme, af børnene og af andre i sin personlige/private zone.
Dette gør at alt bliver presset ind i kasser og alle har store forventninger alle skal overholde, ellers???
Ja ellers hvad, ja ellers kan de slet ikke overskue, hvis jeg skal overholde alle de forventninger alle andre har til mig så skal de den unde lyneme også overholde, deres aftaler til mig.
DETTE GIVER DIG KUN PROBLEMER
Du kan aldrig nogen sinde have forventninger til andre mennesker, for dette kan de ikke indfri, de har nok med de forventninger de har tiul sig selv og alle de aftaler og daglige gøre mål de har. Hvis du er en af dem der har store forventninger til andre så stop det nu… Du kan kun blive skuffet.
Dette skriver jeg ikke fordi at du skal blive frustreret, men jeg skriver det til dig fordi det er såddan det er.
DEN NYE TIDS ENERGI
Den nye tid gør at alle krav og indprintede handlinger, som vi har fået med hjemme fra og fra vores nærmeste komfort zoner, er i opløsning. Vi har fundet ud af at når vi lytter til lyset/vores sjæl og guider, så er det en umulighed at følge disse gamle mønstre.
Hvorfor? Fordi du ikke tænker over hvad det er du gør og skal, du mærker og hører intuitionen og så gør du det du føler er rigtigt. Du beder dine guider og lyset om hjælp til alt, du måtte have af spørgsmål og gøremål, da vil du aldrig komme ud i at dømme dig selv og andre, men du vil også mærke at livet bliver frit og foranderligt. Det bliver fantastisk.
Hvordan kommer du i gang med at lytte.
1. skridt = Sæt dig ned og hør en guidet meditation ca. 10 gange i løbet af 3 uger.
2. skridt = 10 min. Meditation hver anden dag i to uger og dine guider bliver tydligere og tydligere.

Når du går igang med denne proces, er det vigtigt at du ved at alt dine guider kommer med er positivt, alt negativt støj er fra dine egen rygsæk. Så hver gang der kommer en negativ tanke, så fej den væk med en positiv. Dit liv vil ændre sig radikalt, hvis du følger dette.
Når du begynder med meditationens kunst, så vil din bevidsthed øges og du vil se med helt andre øjne 🙂

God dag til dig 🙂