Hvis du ikke er opmærksom på det kan alle dine venner, bekendte, klienter og familie, påvirke dig i din hverdag. Har du nogen gange lagt mærke til at du kan få en bestemt følelse i kroppen kort tid inden din mor/bror/søster eller kæreste evt. ringer. Det er fordi at du er forbundet med de mennesker du omgiver dig med og kan på samme måde tænke positive tanker til dem og hjælpe dem i svære tider, bare gennem en tanke.

Der er mange oplysninger som vi ikke modtager i folkeskolen, børnehaven eller som voksen før vi selv opdager “Hov hvad var det” og begynder at undersøge sagen selv.

Når du lære at se klart igennem clairvoyance, åndelig kontakt, guide kontakt eller gennem healing, her bliver du bevidst omkring hvad der er din krop/energi og hvad der er andres.

Dette er ekstremt vigtigt for ex. vis mig at vide, da jeg er meget fintfølende og har meget nemt ved at mærke andres følelser, sygdomme og sindstilstande.

Et gratis tip er: Prøv at starte lige nu og mærk hvordan din krop har det, mærk ind i alle celler og bliv bevidst på hvad der er dig lige nu og her. Træk vejret dybt og mærk dit hjerte, din mave din hals osv. Hvordan har du det søde…

Når du begynder at blive bevidst i din hverdag om hvordan din krop har det, om du føler dig anspændt, eller om du føler dig glad og afslappet. Så vil du også vide hvis den pludselig ændre sig og her vil du med tiden opdage “Hov jeg var ikke ked af det for to min siden” Og så har du bare fået en sms fra en som er desparat og vil have hjælp 🙂 Og så slipper jeg med følelsen igen 🙂 Skønt..

Tænk lige på hvis du går rundt med andres følelser og tanker, er det så ikke på tide du bliver fuldt ud dig igen 🙂 🙂