Kig Ind i dig selv
af Sasja Ravndal d. 21/November 2013.

Når du kigger på dit liv og virkelig kigger indad, Har du så det liv du troede som 13 årig du ville ha nu.? har du nået dine drømme og ønsker, har du fundet den sande kærlighed og lever livet fuldt ud.
Det jeg oplever i dagligdagen og i min profission, er at 95% slet ikke er opmærksom på mere hvad de egentlig ønsker fordi at dagligdagen og livet uden for dem har overtaget og det er ikke længere deres intuition og hjerte der styrer, men deres hoved og frygt for i morgen og det næste sec. der styrer.
Hvordan kommer du ud af denne måde at se livet på, du mærker måske at noget er forkert, men hvad ved du ikke.
Hvad er nøglen….
Meditation – bevidsthedslære – Være i nuet og hele tiden tænk med hjertet, så er du godt på vej når disse dele fungere. Jeg siger ikke at det altid er nemmere at gå hjertets vej, men det er altid det rigtige for dig og dine. Hjertet fortæller altid hvordan du har det med alt, men pas på ikke og forvæksle din hjerte med din lyst og dine behov.
Fordi du mærker en persons hjerte er ikke ensbetydende med at du er forelsket eller de er, dette betyder bare at denne person kan være god for dig måske som ven, elev eller bare som bekendt, men at de er åben hjertet.
Lyt og du vil høre. Be og du vil få. Mærk og du vil opleve.